Online Liberty

“In vrijheid naar verbondenheid”

Wij delen hierbij een aankondiging van een nieuwe online leeromgeving, waarin we ons richten op het in vrijheid werken met je paard. Als gepassioneerde paardenliefhebbers weten we hoe fijn het is om een vertrouwde en respectvolle band met je paard te hebben. Door middel van deze online leeromgeving willen we jou leren hoe je op een vriendelijke en natuurlijke manier samen kunt werken met je paard.

In deze online leeromgeving zullen we verschillende stappen aanbieden, waarmee je stap voor stap kunt leren hoe je je paard kunt trainen zonder gebruik te maken van dwang of angst. We zullen ons richten op het begrijpen van de lichaamstaal van je paard, het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een sterke band met je paard.

Onze cursus is geschikt voor iedereen die zijn paard op een natuurlijke manier wil trainen en de band met zijn paard wil versterken. Of je nu een beginnende paardeneigenaar bent of een ervaren ruiter, deze cursus biedt voor iedereen waardevolle informatie, inzichten en handvatten.

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor onze online leeromgeving over het in vrijheid werken met je paard. Leer hoe je op een respectvolle manier met je paard kunt omgaan en ontdek de magie van een diepe en liefdevolle band met je paard.

Facebook

Voor eventuele lesdagen, evenementen of cursussen!

Instagram

Volg mijn verhaal die ik met passie deel over het communiceren met paarden!

YouTube

Check de video's die ik maak in mijn creatieve buien! ;D

"Passionate about bonding with horses."