Desiree

Hoi allemaal,

Mijn naam is Desiree van Bergen en ik woon in het mooie dorp Rockanje. Als er iets is wat altijd een constante factor is geweest in mijn leven, dan zijn het wel paarden. Vanaf het eerste moment met paarden was ik verkocht en is de liefde voor deze prachtige dieren nooit meer weggegaan.

Wat mij vooral fascineert, is het gedrag van paarden. Het is zo’n interessant en complex onderwerp waar ik mij al jaren op focus. Ik ben altijd op zoek naar manieren om beter te begrijpen hoe paarden denken en communiceren. Ik weet zeker dat ik nog lang niet uitgeleerd ben en ik geniet er enorm van om mij hierin te blijven verdiepen.

Naast mijn persoonlijke liefde voor paarden, beheer ik ook een pensionstal aan huis. Het is fantastisch om elke dag met deze prachtige dieren te kunnen werken en zien hoe ze zich ontwikkelen. Het geeft mij veel voldoening om de paarden te verzorgen en te zien dat ze zich thuis voelen in de paddock paradise.

Kortom, mijn leven draait om paarden en ik zou het niet anders willen. Het is een passie die ik graag deel met anderen en waar ik enorm van geniet!

Facebook

Voor eventuele lesdagen, evenementen of cursussen!

Instagram

Volg mijn verhaal die ik met passie deel over het communiceren met paarden!

YouTube

Check de video's die ik maak in mijn creatieve buien! ;D

"Passionate about bonding with horses."