Lies

Naam: Odalisque

Leeftijd: 14 jaar

Geslacht: Merrie

Ras: Spaanse Arabier

Horsenality: Right Brain Introvert

Parelli level: Officieel Level 3 Freestyle

Verband/relatie met mij: Eigen paard

Omschrijving: Odalisque (roepnaam Lies) is een eerlijke en gevoelige Arabier. Ze is lief, rustig in de omgang en doet echt geen vlieg kwaad. Dit zorgt er wel voor dat ze vaak in groepsverband onderaan de rangorde beland. Verder is Liesje een erg introvert paardje die snel onzeker is, daarom heeft ze veel baat bij een rustige omgang en duidelijke communicatie. Wanneer Liesje iets niet begrijpt, schiet ze snel in de stress en vind ze het vervolgens ietwat moeilijk om dan weer te ontspannen.

 

Replica

Naam: Replica

Leeftijd: 20 jaar

Geslacht: Merrie

Ras: Kwpn

Horsenality: Right Brain Introvert

Parelli level: Onofficieel Level 2/3 On Line

Verband/relatie met mij: Trainingspaard

Omschrijving: Replica is altijd blij en ze is een echte puzzelsolver! Ze wilt graag voor je werken en zoekt daarbij naar het antwoord op wat er gevraagd wordt. Ondanks haar Right Brain horsenality, is ze toch aardig zelfverzekerd. In de groep kan ze zich behoorlijk gedragen als een grumpy grandma. Ook heeft ze totaal geen moeite met de omgang met mensen. Toch twijfel ik soms aan haar Horsenality, aangezien ze heel extravert kan reageren op onverwachte situaties. Daarnaast laat ze het heel duidelijk merken als ze ergens moeite mee heeft. Haar soms wat verrassende reactie zorgt voor een leuke uitdaging.

Romeo

Naam: Romeo

Leeftijd: 10 jaar

Geslacht: Ruin

Ras: Kruising Welsh

Horsenality: Left Brain Extrovert

Parelli level: Onofficieel Level 2/3 On Line

Verband/relatie met mij: Trainingspaard

Omschrijving: Romeo heeft een sterk en steenvast karakter, waarbij hij dan zijn speelse kant ook graag laat zien. Het is nooit saai om met hem te werken! Ik kan altijd om hem lachen! Het is de clown van stal. In de groep staat hij bekend als de alfa. Zijn respect moet je dan ook echt verdienen, maar als je die eenmaal hebt gewonnen, gaat hij voor je door het vuur. Hij werkt dan graag samen en wijkt niet van je zijde.

Facebook

Voor eventuele lesdagen, evenementen of cursussen!

Instagram

Volg mijn verhaal die ik met passie deel over het communiceren met paarden!

YouTube

Check de video's die ik maak in mijn creatieve buien! ;D

"Passionate about bonding with horses."